Ξεκούραση στο Μαρμάρι της Κω

Μαρμάρι
'View of Marmaris harbor on Turkish Riviera.' - Κως
'View of Marmaris harbor on Turkish Riviera.' monticello / Shutterstock

Το Μαρμάρι είναι ένα μικρό χωριό σε απόσταση μόλις 15 χλμ. από την Κω και σε μικρή απόσταση από το γραφικό χωρίο, Πυλί. Πρόκειται για ένα σημείο που συγκεντρώνει μεγάλη μερίδα ταξιδιωτών εξαιτίας της μεγάλης και αμμώδους παραλίας του και της πληθώρας δραστηριοτήτων για όλους βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Η παραλία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και γεμάτη κόσμο στην καρδιά του καλοκαιριού καθώς είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και σνακ μπαρ. Εδώ μπορείτε να χαρείτε κάθε είδους σπορ με το σερφ να πρωταγωνιστεί στις επιλογές των ντόπιων.

Όσο για τη διαμονή σας, υπάρχουν μεγάλα συγκροτήματα ξενοδοχείων στην περιοχή αλλά και άλλες περισσότερο οικονομικές επιλογές διαμονής. Ταυτόχρονα εδώ θα βρείτε αρκετά καφέ με γευστικά ροφήματα που παρέχουν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Τα ξενοδοχεία είναι στην πρώτη γραμμή και αποτελούν ιδανικά καταλύματα για εκείνους που θέλουν να δραπετεύσουν από την καθημερινότητα και ψάχνουν τρόπους χαλάρωσης.

Ακόμη όμως και αν θέλετε να ξεκουραστείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας και να ξεδώσετε το βράδυ, το Μαρμάρι είναι ιδανικό μιας και απέχει ελάχιστα από την πόλη της Κω. Αρκετοί που επιλέγουν το χωριό αυτό για τη διαμονή τους ξέρουν καλά πώς μόνο τα βράδια μπορούν να νιώσουν την καθαρή εμπειρία της νησιώτικης διασκέδασης. Η άνεση και η γοητεία του χωριού το μετατρέπει σε ένα από τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθεί κανείς στην Ελλάδα. Είναι εξάλλου ήσυχο, ειρηνικό και σας προσφέρει κάθε είδους διασκέδαση. Επισκεφθείτε το και θα γίνει ο δικός σας επίγειος παράδεισος.

Για να βρείτε το ιδανικό ξενοδοχείο στο Μαρμάρι και σε όλο τον κόσμο, δημιουργήσαμε την Travelmyth, την καινοτόμα μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων με την ευρύτερη επιλογή φίλτρων σχετικά με κατηγορίες ξενοδοχείων. Από αναζητήσεις απλά για διαμονή στον Γερολιμένα μέχρι αναζητήσεις με συγκεκριμένη κατηγορία όπως για φθηνά ξενοδοχεία στο Μπάνσκο, η Travelmyth είναι η μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων όπου μπορείτε να βρείτε ξενοδοχεία που θα σας αρέσουν.
Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα στο Μαρμάρι